mandag den 14. januar 2008

Kort fra 2007.

Jeg startede så småt med at lave kort sidste år. Der har været en del eksperimenter, og disse stempler er malet med Distress Ink, på kraftigt blankt papir.
Jeg var ikke tilfreds med det, for jeg fik nemt skjolder.
Nu er jeg begyndt at male på akvarelpapir, og det syntes jeg er meget bedre, så næste gang jeg lægger kort her på Bloggen, er stemplerne trykt og malet på akvarelpapir.
Jeg er vild med Anitas måde at male på, og hun har været meget sød til at svare på alle mine underlige spørgsmål. Jeg er tro mod mine Distresser, og går ikke over til Prisma penne ... nix!7 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Ja male stempelmotiver kan du jo også bare og sætte kort sammen! De er vildt flotte allesammen! Du er altså bare så dygtig, lige meget hvad du kaster dig over :) Man mister jo snart helt selvtilliden af at lege med dig dåmme Karin hihi!....det skal nok lykkes mig engang, at finde noget du ikke er go' til (rækker tunge!!)

piabau sagde ...

unsgaard@smoerumnet.dkDe er super flotte de kort, jeg kan godt li' den måde du har malet dem på, super flot og nogle søde stempler

Diana sagde ...

Nej, distress ink det skal man holde fast ved, det er nu engang det bedste !! Ja, jeg er også stor fan af Anita, synes hun laver skønne kort, men hun er jo også nærmest kåret til Norges bedste kortmager.
Super flotte kort du har lavet.

Sarah sagde ...

Fantastisk fine kort... De har virkelig fine farver og er flot komponeret.

Jannet sagde ...

Sikke nogle skønne kort

Anita Hagen sagde ...

Men WOW, så flott det ble Karin. Utrolig fint og jevnt fargelagt. Kjempefint!

Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min. Alltid gøy med feedback fra bloggvenner.

Ha en strålende tirsdag videre
(gleder meg til å følge med på dine kreasjoner)

Klem Anita

troll13 sagde ...

De er da bare skønne, alle dine kort, og rigtig flot malet. Jeg er også blevet rigtig glad for at male med distress ink.