onsdag den 14. maj 2008

Færdiggjorte layouts fra Sverige.

Karen Foster kursus, hvor vi brugte nogle skønne stempler, som mange af os var nødt til at eje. Jeg lavede nogle forberedelser til dette LO på kurset, men havde ingen billeder med. Nu er det endelig færdigt, og selv om det er noget specielt, kan jeg nu godt lide det.

Det aller første kursus var med Making Memories. En herlig dame fra USA, som jeg jo ikke kan huske navnet på, underviste os. Der var nu ikke noget særligt nyt under solen, men vi fik ideér til 4 layouts, som jeg nok kommer til at bruge hen ad vejen. Det er jo nemt når man sådan får alle materialerne, og bare kan lave et totalt lift.
Torgeir blev så modellen denne gang.7 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Hun hed Gail Pierce-Watne, den herlige dame fra MM :)
De er blevet flotte begge to, super at du har fået dem lavet færdige og Torgeir er jo skøn som han ligger der i skyggen med snuden i blomsterne!

MH72 sagde ...

Du er da for sej - jeg er især vild med det grønne, det ser skisme bare godt ud :-)

piabau sagde ...

Super sejt at du har færdiggjort projekterne fra sverige, mine ligger trygt og godt i posen , kun bg æsken har fået limet ben på og er færdig

ULLA sagde ...

Ååå vilka fina LO:er.... Snart kan du vänta lite nya grejer i postlådan:)

Dorit sagde ...

Hvor er de blevet flotte, begge to. Ja, Karen Foster-LO er specielt med mix af rub-ons og stempler, men der er nu noget ved, jeg også godt kan li'
Alt mit materiale ligger også stadig i poserne, men de kommer snart frem, for bruges, det skal det, fordi det var så lækkert, alt det vi fik.

Susanne sagde ...

Hold da op, du gør det igen. Det er bare nogle flotte LO, jeg er specialt vild med det grønne.

Sine sagde ...

Jeg er også helt pjattet med det grønne, og ikke kun på grund af Gåsen.. ;)

Sikke et fint billede du har fået af Torgeir.. LOL ;) Flot LO også her!