torsdag den 7. august 2008

Award.

Jeg har modtaget en Award fra Charlotte. Hun har skrevet fgl. som jeg er lidt forlegen, meget beæret, glad og stolt af:
Jeg sender den videre til min søde scrapveninde Karin som jeg beundrer meget! Hun er utrolig dygtig uanset hvad hun sætter fingerne i og hun er lidt af en multikunstner. Hun syer de mest fantastiske patchworkting efter eget mønster og hendes kort, scrapbooking og diverse alterede æsker er altid tip top standart!
1000 tak!
1. You can give it to one or hundred in between- it's up to you. Make sure you link to their site in your post.2.Link back to this blogsite Tammy so Tamma can go visit all these wonderful woman. And remember the purpose of the Award. To send love and acknowledgment to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.

Jeg vælger at sende Awarden videre til:
Majer, som har en SÅ sikker scrapstil, som jeg beundrer rigtig meget. Selv om du er meget tro mod din stil, syns jeg alligevel du forstår at forny dine teknikker, og der er altid et eller andet jeg kan bruge i mit eget. Mange gange sætter det også gang i noget helt andet.

Åshild, som er helt unik i sit udtryk. Du kan bare HELT VILDT mange ting. Ikke nødvendigvis scrap og kort, men mange anderledes teknikker, som jeg sætter stor pris på at lære hen ad vejen.
Jeg syntes du når mange ting, og har flere blogge i gang samtidig. Jeg håber meget du holder ved med at gi os andre så meget af dig selv :-) og SE NU at få skrevet den bog som kunne være SÅ fed at eje.

3 kommentarer:

Åshild Ruud sagde ...

Kjære, gode Karin! Tusen takk for awarden og de gode ordene. Jeg blir helt blank i øynene, jeg. En varm klem sendes herved over til deg! Det er ingenting som varmer meg mer enn å høre at det jeg lager og gjør er til inspirasjon! Det er jo nettopp det jeg ønsker mest av alt - dele og inspirere. Takk for at du stadig er innom i bloggen og legger igjen koselige hilsninger.

God klem!

MH72 sagde ...

Altså Karin - du skal IKKE være forlegen men kun glad, stolt og beæret for det er fuldt fortjent at du får både awarden og også de ord der fulgte med :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Den er fuldt fortjent søde! :)