fredag den 5. marts 2010

Sikke et mas..

Så blev det som det blev :-)
Sjældent har jeg mast så meget med et LO... er vist lidt rusten endnu ;-)
Et svært billede at finde papir til, og kan man bruge blomster på et vinter LO?? Jooo, det syns jeg godt man kan hvis de er hvide!

Tekst-strimlen for neden er altså ikke både skæv og buet... det er fotografen der er lidt til en side ;-)
Træet er en QK die, og iskrystallerne er embosset med glitter. Titlen er skåret på Roboen og pyntet med små rosa bling. Cirklen er en chipboard fra Orion Design, som er embosset med en denim blå, og derefter med en sort glitter.

8 kommentarer:

MH72 sagde ...

Hvor ser det FEDT ud - det ligner næsten at man står og kigger ud af en "bonde-rude" (altså, hedder de overhovedet det?!!) når du har skåret billedet på den måde. Det ser super godt ud!

G.Weber sagde ...

Wauw, hvor er det flot og hvilken fantastisk solopgang. Noget godt er der da ved at stå tidlig op og fodre heste i denne kulde.

Majer sagde ...

Uhmmm.... Sikke et lækkert og stilsikkert LO du har lavet. Det hel ser bare så godt ud!

Dorit sagde ...

Jaaarman, det ser da helt forrygende flot ud men den meget mørke baggrund med fede detaljer til det superlækre vinterbillede set "indefra". Kan nok se der er noget inspiration fra din kreative side med patchwork !!

Benita sagde ...

flot layout med masser af detaljer. Er især vild med dine embossede snefnug.

Pia sagde ...

Det ser kanon fedt ud Karin, så lækker opsætning og det ser så fantastisk ud med blomster pynten og så flot med cirklen , ja det hele sååååå flot.
Du må have en dejlig uge.
knus Pia

Pia sagde ...

Nej vi ses desværre ikke i weekenden , vi skal til rund fødselsdag som jeg ikke kunne sige nej til, så I må have en dejlig weekend, misundelig neeeeej.
knus Pia

Linda sagde ...

Ha ha er fotografen lidt til en side - det syntes jeg nu ikke. Hun er kanon dygtig og laver de fineste ting. Et skønt LO - glæder mig til at se dig på fredag :0)