søndag den 22. august 2010

De gamle helt alene..

Så blev der da helt stille... Søren er flyttet til Hvidovre :-(
I går flyttede vi ham til djævleøen, så nu bor begge vore poder derovre pfff...! Godt nok har vi da ikke set meget til Søren i flere år (han bor på loftet) men alligevel er det nu underligt, at der slet ikke er nogen lyd deroppe fra. Tror nu han kommer til at savne sin lækre lak-røde farve på væggene ;-)


Håber nu han lige vil gøre lidt rent og støve af, næste gang han kommer hjem :-)
Han kom hjem fra Prag 03.30 lørdag morgen, og vi kørte her fra kl. 12, og der skulle også lige soves lidt, pakkes, bades og spises lidt, men det gik slag i slag. Efter vi havde læsset bilen af, gik turen til Ikea i Tåstrup, hvor der blev købt ind til den store guldmedalje (igen ;-))

7 kommentarer:

Sine sagde ...

Årh bette mor dog!
Jeg kan så berette at Søren har været her til aftensmad, og har fået friskbagte boller med hjem i tasken, så han sulter ikke lige foreløbig - København må da bestemt være bedre end Århus eller Aalborg. Nu har du os da i det mindste samlet. :)

Linda sagde ...

Der blive noget stille i huset når de begge er fløjet fra reden. Husk nu at køleskabet heller ikke skal fyldes så meget op mere. Men Sine har da ret godt de er samlet på øen. Selv om Århus er dejlig.

kludemutter sagde ...

Smiler lige af Sine´s kommentar ;)
Kan nu godt følge dig, der må være meget stille nu.

Har i fået jeres eget kort til Ikea ;)

Yt

Charlotte Ravn sagde ...

Nårh er det alligevel lidt hårdt at den sidste flyver fra reden? ;)
Som Sine skriver er det jo praktisk, at de er i kbh begge to, når det nu skal være. Og jeg er sikker på at hun nok skal holde lidt øje med sin brormand....se hun har allerede sørget for at han ikke sulter :)

G.Weber sagde ...

Jeg kan godt forstå, at det er svært at han er flyttet hjemmefra : D(
Heldigvis har han mange han kender i København. Måske at Christine også giver en middag en dag. Han skal bare give lyd.

Bertram sagde ...

En epoke er slut for jer. Det må absolut være vemodigt. Glæder mig faktisk IKKE til det bliver mintur SMIL

Pia sagde ...

ja uh kan godt huske da vi blev alene i huset, der blev meget stille. Den blad dies er en cuttle bug dies tror jeg. Du må have en dejlig eftermiddag, her skinner solen og det er sommervejr.
knus Pia