lørdag den 13. november 2010

Blev da helt forskrækket...

For hulen da. Nu må jeg se at komme i gang med at få noget færdigt :-) jeg har bare alt for meget liggende som mangler "lige det sidste".
Dog er dette album færdigt. Det er fra vores sommerhus-scrap-tur i Karinas mors sommerhus på Aarø her i sommer.Jeg er blevet ret vild med HeroArt stempler, og har liftet lidt fra Pia, på Kreative Fornemmelsers blog. Der er mange gode ideér at hente.

Et Squaredance projekt som ikke er kommet videre. Typisk, når man er optaget af teknikken, så er det slet ikke så interessant at montere bagefter.

På Kreativmesse i Fredericia, købte jeg lidt perler til en halskæde, og den skal nok blive fin.

I sidste wekend var jeg på kursus med Karin Østergaard. Det var kanon, men tilførte lige nogle stykker til skalaen af ufærdige projekter. Her skal jeg lege med broderi og perler.

Mit Log Cabin projekt til foreningen i Haderslev skal også monteres, og nu må jeg ta mig sammen!

Også et af Karins oplæg. Vi skulle sy fugle, og hvad kunne være mere nærliggende end en gås ;-)

Her skal jeg sy et landskab, og har taget udgangspunkt i et billede jeg selv har taget. Uha, det er noget af en udfordring at få det færdigt.

Engle er der også gang i. Jeg vil ha en hel sværm af dem. Mønster og vinger er købt hos Jette i Toftlund. Glæder mig til at se dem på vingerne :-)

Et sytøj til at sidde med når man er til møde eller hyggesyning, er en nødvendlighed. Lige for tiden er det 6-kanter, som skal blive til et blomsterhav.

Foruden er der lige et par strikke-tøjer som er i gang..... Jo jo, konen har skam gang i et par ting :-))

9 kommentarer:

Heidi sagde ...

For hulan da Karin, hvor er det rålækkert og meget inspirerende det du får lavet :) Hav en dejlig weekend.

Dorit sagde ...

Pyh, man bliver helt blæst bagud, jeg når ikke det halve, men har jo også temmelig lidt frihed, arrrg det job tager en del af ens vågne tid. Men jeg kan rigtig godt lide de farver du vælger til dine diverse projekter, det ser bare hammerflot ud. Jeg er begyndt at hækle eller strikke når vi kører bil (altså det er H der betjener køretøjet), så er tiden ikke helt spildt !
Vender lige tilbage med PIF, kan ik lige huske hvad det står for, men formålet er at give en gave inden for 1 år, mod at vinderen selv sætter en PIF i gang.

kludemutter sagde ...

Sikke en masse skønne ting du har gang i ;)
De bliver vel færdige lige pludseligt, når lysten melder sig, og tiden er til det.

Yt.

Pia sagde ...

Gosh det er jo helt vildt hvad du har gang i, så rålækkert album, seje detaljer og flotte kort og ja engle og alt det andet er super lækkert. Du må have en god kreativ uge med færdiggørelse af alle dine flotte projekter

Sine sagde ...

Man bliver jo helt svedt af alle de projekter.. Pyyha!

Jeg vil forresten godt ligge billet ind på en håndfuld af de der engle.. ;)

G.Weber sagde ...

Ja hold da op, hvor du rykker. Måske derfor at din blog har været noget stille på det sidste
;D).
Kan det tænkes, at week-enden giver dig lidt flere ufærdige projekter?
Jeg glæder mig ihvertfald til at være barnepige. Syntes det er en menneskealder siden jeg sidst har redet.

Bertram sagde ...

Hold da op du har virkelig gang i rigtig mange forskellige skønne projekter. Kan da godt forstå du gerne vil have bare lidt af det færdigt.

Karina Bunkenborg sagde ...

Ja jeg skal lige love for at konen har gang i mange ting, men virkelig lækre og spændende ting. Og jeg ved jo at alt hvad du får lavet er lavet med stor omhu og det er altid utrolig flot.
Glæder mig til vi ses i morgen hos Charlotte!
vh Renne

Charlie sagde ...

I altså Karin - er der NOGET du ikke mestrer - sikke da en tur rundt i alle de kreative kroge. Vinker lige til Sine =0) som jeg jo kender lidt. Barnebarnet er yndig som altid. Dine kort er meget smukke og de der "slipseengle" hold da helt op for de er fine. Tak for inspirationen selvom jeg nok ALDRIG får lavet noget af det. =0)