søndag den 24. juli 2011

Ferie i Berlin

Så er vi kommet hjem fra nogle dage i Berlin. (onsdag til søndag) Johs og jeg tog med tog fra Kolding, og Sine og Søren tog med fly fra Kastrup.
Vi boede i en lejlighed jeg havde lånt af Hanne fra Designskolen. Den lå i et herligt kvarter i det gamle øst Berlin, og det vrimlede med liv, og mange restaurenter, hvor man spiser til billige penge.
Billeder kommer senere, fordi Søren fik lov at beholde kameraet, da han og Sine skulle på en guidet tur til Sachsenhausen i dag, og først nå flyveren ved 22 tiden :-)
Sikke dog noget vi kommer hjem og hører fra Norge!!!! Martin havde dog skrevet noget om bomben foran regeringsbygningen i Oslo, og han var spændt på om de fik terror advarsler i DK, men havde slet ikke hørt om dramaet på Utøya. Pyh ha, der er da ingen grænser for hvad man kan udsættes for efterhånden.... frygteligt!!!

2 kommentarer:

Dorit sagde ...

Velkommen hjem fra en sikkert god ferie i Oslo. Ja min den yngste landede i Oslo fra Irland lige efter bomben var sprunget mellem regeringsbygningerne, så hun synes, det var rigelig tæt på... gale mennesker kan man jo desværre ikke gardere sig imod :-( men frygteligt for alle de unge mennesker og deres efterladte forældre, de kan aldrig glemme den 22.07.11.

G.Weber sagde ...

Velkommen hjem. Spændt på at se og høre, hvordan turen er gået.
Ja det er ganske forfærdeligt hvad der er foregået i Norge. Vi har kun fået det med fra radioen, da vi ikke har tv endnu.
Vi arbejder ellers med at få huset på plads, men det er mega lækkert og vi nyder det flotte hus. Vejret kunne dog godt være bedre.