søndag den 30. december 2012

GODT NYTÅR!

Så har jeg postet sidste gang på Scrapbook Adhesive by 3L's blog for sidste gang i år, og ville bare lige sige Godt Nytår til jer alle :)


For at lime alle småtingene, så som "Happy" og stjernerne har jeg brugt den blå E-Z Dots Permanent,som vist desværre ikke fåes i DK endnu, men mon ikke det kommer. til resten er der brugt den røde E-Z Runner permanent, som jo aldrig skuffer ;)
Ellers har jeg brugt designpapir fra Imaginisce, borderpunch fra Martha Steward. Diecuts er skåret på Cameo, og er fra Silhouette.Soon… very soon we’ll write 2013. I’ve made a “Happy New Year” card to celebrate.

To all the small things, such as ”Happy” and the stars, I’ve used the blue E-Z Dots® Permanent,  3D Foam Squares under one of the stars and the red  E-Z Runner® Permanent, to adhere all the rest.
The design paper is from Imaginisce and the diecuts are made on my Cameo with designs from Silhouette.

5 kommentarer:

Karina Bunkenborg sagde ...

Flot og festligt kort. Jeg har lige været forbi 3L´s blog som du henviser til. Hold da op en masse flotte og inspirerende ting i laver!
Godt nytår Karin vi ses i 2013!

Henrik Højholdt sagde ...

Skønt kort du viser her - rigtig godt nytår til dig og dine. Må scrap inspirationen være med dig i det nye år og alt andet godt.

Iben sagde ...

Det var så mig der ikke lige havde set at en anden var logget ind med google konto.... kl. er også ved at være laaaaaaangt over min normale sengetid.....................

Mette C. sagde ...

Hej Karin.
Fandt din blog, da jeg søgte på Silkis. Flotte ting, du laver :-) Hvor har du har købt din Cameo Silhouette?

Anonym sagde ...

Hej Karin.
Tak for kigget. Det er flotte ting du laver. Tror så lige det var dig jeg fik lov til at handle ved lige før jul. Du lød glad da du så jeg skulle have scrap sager og fik da også prakket mig noget DCWV Lemon Flower Stacks på ;-(
Hold nu op hvor jeg alligevel blev så glad for det papir. Det flotteste minialbum jeg har lavet med det flotteste papir. Tak skal du have. Nu får du den venligste tanke hver gang jeg kigger i albummet :-)) Hilsen Hanne