søndag den 23. juni 2013

Lidt har man vel altid i gang ;)

når man er mig...... :)
Ja, jeg er god til at få ting i gang, og helst mange på én gang..... men kan altså ikke lade være.
Her er det en gammel PHD som er pillet op, og i gang med at blive samlet på ny... Kender I det med at der bare er nogle formater man ikke kan med?
For mit vedkommende er det sådan almindeligt rektangulært format, min hjerne bare ikke rigtig syns om ;// Denne gang bliver tæppet langt og smalt, og det tror jeg bliver fint. Overvejer at applikere oven på det. Fik en idé en aften før jeg faldt i søvn. Nu får vi se ;)


Min strikkeguro Yt, som arbejder i Garniture i Middelfart, viste et sjal på sin blog som ser spændende ud, og selvfølgelig måtte jeg i gang med sådan et. Det er et engelsk mønster man køber og downloader fra Ravelry. Godt jeg kender Yt, for det er altså ikke sådan bare ligetil at tyde sådan et ;)


Så er der jo mit langtidsprojekt.... En poncho fra Vivian Høgsbro. "Marimekko" hedder det. Det er dominostrik i hendes lækre uld, og nu er jeg da over halvt færdig, så mon ikke den kan bruges til efteråret?
Der bliver vist en masse farver i overskud, så der skal også tænkes resteprojekt (engang).
 


4 kommentarer:

Karina Bunkenborg sagde ...

Sikke dog en masse lækre ting du har gang i. jeg er sikker på at resultatet bliver super flot for det gør det med at hvad du laver!God skt. Hans! Vi ses tirsdag! Knus Karina

Charlotte Ravn sagde ...

Det ser spændende ud det hele! Du er bare så flittig og super dygtig lige meget hvad du kaster dig over. Vi ses på tirsdag! :)

Dorit sagde ...

Nogle lækre ting du altså laver, Karin. Og tænk at du piller noget patchwork op og ændrer det, det kunne jeg da godt nok ikke finde på, hi-hi... hader at pille op. Og bare så lækre farver. Jeg ville også gerne lave noget med håndarbejde, men tiden er jo ikke til det, så længe man er på job næsten fuldtids.
VH Doritten

Kludemutter sagde ...

Mange tak for de pæne ord ;)
Flotte farver du har valgt til sjalet.

Det patchwork ser meget flot ud.
At du har mod på at pille det op ;)

Yt.