torsdag den 27. marts 2008

Endelig....


Pyh ha. endelig blev jeg færdig med julen 2007.
Jeg havde bare så mange sjove billeder, som jeg gerne ville ha med. Da jeg ikke er til dobbelt layouts, ja så måtte man jo være lidt kreativ.
Jeg lavede et flipalbum, hvor der er billeder på begge sider af flipperne. Der blev ganget og divideret, for at det ikke skulle blive alt for tykt, og jeg syns det er lykkedes. Mellem flipperne har jeg skrevet lidt tekst, til de enkelte billeder.
Jeg har brugt noget oldgammelt karton fra Clubscrap, og så lidt af det nyeste BG julepapir. Chipboard bogstaverne er fra Karenmarie og så er de embosset.
Det store billede med juletræet, har jeg behandlet med blending og brushes i Photoshop.


12 kommentarer:

Anonym sagde ...

See please here

piabau sagde ...

Hvor er du genial Karin, smart måde at få plads til mange billeder, et flot jule lo, jeg venter med mine julebilleder til oktober når jeg begynder at komme i julestemning

ULLA sagde ...

Står upp och klappar i händerna. VAD SMART DU ÄR, detta var verkligen en genialisk idé. Blev jättefint.

Charlotte Ravn sagde ...

Så blev det færdigt, det er bare superflot og det er så smart med de små billeder i flipalbum på siden! Du har været super dygig i photoshop, jeg så jo billedet i tirsdags og det ser bare så godt ud med brushes og tekst! Nu skal du bare lære mig hvordan man gør ;)

Mutte sagde ...

Rigtig smart ide, den vil jeg lige lægge i min mappe med "gode ideer"

Christina sagde ...

Wow Karin - er du færdig med jul allerede? Tror jeg har scrappet tre julebilleder - dårlig samvittighed nu. Men genial idé at få alle de billeder på siden på den måde. Skærer du så hul i plasticlommen for at man kan bladre i dem uden at tage siden op???

Susanne Meltesen sagde ...

Super flot - og ja, til Jer der ikke har set det irl, så kan i godt ærge Jer. Jeg så det jo også i tirsdag - i mindre dele, men det er tæske-lækkert.

Virkelig flot, Karin... ;o)

Karin sagde ...

Hvor ER I søde. 1000 tak til alle
:-)
Til Christina... så har jeg meget overvejet om alle mine layouts skal i andre mapper uden plasticlommer. Jeg er faktisk ikke ret glad for dem. Jeg syntes det lækre går noget af, når man skal se det gennem plastic. Jeg ved godt, det så er sansynligt at de bliver slidte, men det er jo den patina jeg må ta med ;-)

MH72 sagde ...

Genialus - super godt fundet på!!!!

Majer sagde ...

Super smart.... og lækkert :-)

Linda sagde ...

Du er sgu ikke helt uden evner hi hi. Det er simpelhen en fantastisk ide' Og det ser så flot ud. Glæder mig til at se dig på næste lørdag.

Gitte sagde ...

wauw siger jeg bare, hvor er det flot. Og en superide at gøre det på den måde.