mandag den 9. maj 2011

Konkurrence

Jeg har tilmeldt mig en konkurrence på ScrapSisters som hedder "Scrapmester 2011". Dette er mit bidrag til opgave 1. Den liiiille Gås er ikke mange dage gammel.
I går aftes nåede jeg lige at uploade mit bidrag lidt i kl. 24. Billedet jeg tog var ret dårligt, da der jo i sagens natur ikke var ret meget lys at gøre godt med ;-) I dag har jeg så lavet en lille smule om på Layoutet, og taget nyt billede til bloggen, så her er det i ny og forbedret udgave.

Jeg har lavet en baggund med Glimmermist, og distress ink hvor jeg har anvendt en stencil med mursten. Blomsterne er lavet med hjælp af denne fantastiske blomster mager, og titlen er skåret ud i karton, som også er behandlet med Glimermist og distress ink. Ellers er der brugt TH dies, og bølgepap malet med Gesso. Fugleburet er fra Scrapiniec og købt hos ScrapbookFun.


Sommerfugl fra Orion Design.

5 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Hold da op, sikken en forskel lyset gør!! Super flot layout Karin! Uh ja de blomster er bare for lækre, jeg er lige igang med at lave nogen af dem! :)

Dorit sagde ...

Uuh, meget nydeligt, det ser godt ud med det Gesso-bemalede bølgepap og muren, har netop selv købt sådan en på Convention. Swirlen passer jo rigtig godt til, flot at den har fået en gang farve, der matcher det hele. Har ikke set 1. udgave, men det behøver jeg heller ikke, denne udgave er perfekt. Skønt foto i sort/hvid af en lille ny, der slapper totalt af.
Super igen Karin !!

LindaS sagde ...

Åh hvor er det bare "smukt" - er vild med den måde de flotte ting fremhæver et fantastisk billede. Godt gået (igen) Karin.

Pia sagde ...

kanon flot Karin, ser godt ud med glimmermist og bogstaverne ja det hele går op i en højere enhed. Du må have en god søndag

Karen sagde ...

Hvor er det flot, er de blomster virkelig "hjemmelavet"? de er smukke og den lille på fars mave er total dejlig, det er et smukt LO. v.h. morkaren.