søndag den 29. maj 2011

Konkurrence

Sidste opgave løst, så nu må vi se om der er nogle der stemmer på mine layouts :-) ellers er det også lige meget, for det har hjulpet mig til at komme i gang med at scrappe noget for mig selv, og det er ikke så ringe endda ;-)

Sørens nyeste kreation til årets Live Rollespil i Kibæk her i sidste weekend. Han har syet selv, og jeg er da ret stolt af ham :-)
Opgaven i denne uge var at undgå blomster, og tage udgangspunkt i et bestemt billede. Jeg valgte at bruge opstillingen som inspiration, samt at bruge mindst tre designark.Jeg har stemplet på noget akryl, og klippet stjerner ud af det. Borderen som ligger under billedet er malet med orange akrylmaling, og embosset flere gange. Bogstaverne er malet med sort akrylmaling, og dækket med Glossy crackleaccent.
Dette ornament er stemplet med Gesso. Stikningen er syet på maskine. Den fede stikning under bladene på LO'et er syet i hånden med en tyk hampsnor.


7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Såååå lækkert - super fede detaljer. Især vild med stemplet i gesso.

Linda sagde ...

Hvor er det sejt - og nogle rigtige fede farver. Jeg er sikker på du får rigtig mange stemmer Karin for alle de LO'er du har lavet er virkelig flotte. Det er ski da sejt og flot lavet at Søren. Jeg kan godt forstå du er stolt :0)

Dorit sagde ...

FFFF = Farlig Fint, Flot og Farverigt LO, virk'lig lækker Farvesammensætning. Fedt med den gennemgående sorte syning midt i, Faktisk også Flotte linjer i Foto'et.
- Man er da godt nok total bidt af rollespil, når man selv går på sykammeret og kreerer dragter, den er godt nok helt Fantastisk superFlot !!
Good Luck ;->

Majer sagde ...

Det er et rigtig flot LO, med masser af spændende detaljer. Mon ikke du høster nogle stemmer på det?!?!

Jeg har det nu på samme måde som dig. Synes det vigtigste var at komme i gang med LO's igen :-)

Held & lykke med konkurrencen :-)

LindaS sagde ...

Waw fantastisk billede af Søren og cool layot.

Karina Bunkenborg sagde ...

Det ser kanon godt ud. Og RESPEKT til din søn når han sådan selv har syet tøjet! Ja det gode ved konkurrencer er at man bliver skubbet i gang med at scrappe.
vh Karina/Renne

G.Weber sagde ...

Dejligt at høre at ryggen ikke laver så mange problemer mere.
Flot billede af dit ynglingsmotiv med mange flotte detaljer. Du kan da bare det der med de billeder.
Forresten havde jeg ikke et billede til tørre hos dig ?