onsdag den 30. maj 2012

Mit liv.

Jeg begyndte på en Art-Life-Journal for nogen tid siden på Annas kursus. Siden gik det lidt i stå, men nu har jeg fået hul på bylden, og kom i gang med at kikke i de gamle billeder.
Min far var en flittig fotograf da jeg var fra 0- ca. 4 år, og så gik det i stå, så jeg har ikke mange billeder fra 5-15 år, men mon ikke det går alligevel.
Min tanke er, at sætte kuverter ind hvor jeg skriver tekster, efterhånden som minderne dukker op, og så kan jeg jo altid lægge flere tekster ind i kuverterne, sådan hvor de hører til.

At the moment I’m making a Life  Journal about my own life. It’s actually surprisingly funny, and a lot of old memories come to life during the process. Maybe someday it’ll be an exciting thing to read for my kids and grandkids.


Her har jeg lavet streger med MyStik repositionable dispenser.
Det er en lim som kan gnuppes af igen når den har opfyldt sit formål. Jeg har lagt en stencil på, og sprayet med Glimmermist. Derefter har jeg gnuppet limen af, og baggrunden træder frem og giver et mønster.

I started out by making a lot of lines with the MyStik repositionable dispenser.  

I sprayed with Glimmermist in two different colors; Blue and golden brown. When all was dry I rubbed off all the MyStik. I simply used my fingers. It’s funny how there’s suddenly a whole new pattern on the paper.
                                                    

Senere er der pyntet med diverse stempler, rubons, tape, bånd, papir osv.

Finally I played around using different stamps, tape, paper, ribbons etc.
I’ve used E-Z runner to fasten the papers, and 3 DFoam Squares under the picture and flowers. I’m very inspired by the Polish Anna Dabrowska. She’s amazingly sweet and has held several courses in Denmark. I really love her style.

3 kommentarer:

Linda sagde ...

Det glæder jeg mig til at følge med i dit projekt. Og hvor er du da skøn dit lille pua :-) Flot side Karin.

Dorit sagde ...

Det tegner jo lovende, og sikke spændende teknikker, følger lige med her til de næste sider om lille dig. Det var da dejligt, at der også dengang var nogen der gik amok med cameraet !!

LindaS sagde ...

Wow du kan bare det der.