fredag den 8. juni 2012

Strik skal der til!

Når man er i gang med Inkajakken fra Marianne Isager er det nu meget godt at ha andre projekter igang samtidig. Pyha, man bliver lidt skæv i ansigtet af at strikke mønster hele tiden. (Tak til Yt fordi du fortalte mig hvordan jeg skulle holde på garnet, så farverne ikke filtrede sig ind i hinanden hele tiden ;))

 Alfa og omega er så at jeg lige er blevet færdig med Twine fra Vivian Høxbro. Nu ligger den til tørre på spisebordet og jeg glæder meg til at bruge den.4 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Det er bare så flot! Du er også en haj til at strikke.....jeg skal nok finde et eller andet, som du ikke er go' til... en dag! hihi
God weekend

Karina Bunkenborg sagde ...

Ha Ha Charlotte får da vist problemer og skal lede længe hvis hun skal finde noget du ikke er god til! Det er godt nok flotte ting du har lavet! Glæder mig til vi skal ud og shoppe på tirsdag! Og i øvrigt siger jeg bare uuhhhmmmmmm den honning er fantastisk! God weekend!

Kludemutter sagde ...

Så lidt ')
Hvor er der nogle fed ting du laver.
Den ser rigtig sjov og godt ud den Høxbro.

Skal da lige love for du har fået gang i pindene ')

Yt

G.Weber sagde ...

Som du da har gang i mange ting på en gang. Glæder mig til at se dig i vesten.
Jeg kommer ikke til møde på tirsdag, men så må vi finde en dag, hvor jeg kommer til scrap, hvis jeg skal prøve din stempelpude.