søndag den 19. august 2012

Puder

Endelig fik jeg gang i at få lavet puder til vores nye sofa. Sofaen er så stor at de gamle puder ligesom var skrumpet ;)
Jeg blev stærkt inspireret af min kære veninde Gitte :) Hun har lavet et par puder til sommerhuset i patchwork og broderi (er vist ikke vist på hendes blog, men der er nogle andre fine) Jeg fik en vild trang til at brodere lidt igen, og her er hvad der foreløbig er kommet ud af det. Der kommer en pude mere når jeg har broderiet færdigt.
Jeg har ikke købt mønstre, men har selv fiflet med at tegne mønstre efter hvad jeg kunne finde rundt omkring på nettet. Den som jeg er i gang med, er inspirationen fra et håndklæde ;)

6 kommentarer:

Karina Bunkenborg sagde ...

Hvor er det bare en fed måde at bruge broderi på. Det ser rigtig godt ud og det er bare så hyggeligt at brodere! Jeg så godt broderierne lå der i tirsdags og var faktisk lidt spændt på hvad du ville bruge dem til! Vi ses tirsdag!

Kludemutter sagde ...

WAU, de er flotte.
Du er altså en knag til selv at finde på.

Yt

Charlotte Ravn sagde ...

hvor er de bare flotte!! Du er altså bare super dygtig!

Linda sagde ...

Karin du er ikke mindre end en 1000 kunstner, de er så flotte dine puder:0)

LindaS sagde ...

Wow det er jo helt vildt genialt. All over the top gorgeus.

G.Weber sagde ...

Wow hvor er de megaflotte. Det gælder bare om at snuppe ideerne rundt omkring og så sætte dem sammen på den måde man kan lide og i de farver der passer.
Jeg blev også helt bidt af at brodere og jeg håber jeg får gejsten og lysten snart igen.
Ses.