søndag den 30. september 2012

To do liste

Kender I det.... man spørger (forsigtigt) om ikke der er tid til dit og dat? Hvis man skriver en seddel med tingene på, forsvinder den lige så stille... så NU har jeg lavet en huskeseddel med små brikker, så man kan skifte ud, og ingen undskyldninger for hvor sedlen blev af ;)


For a long time I’ve wanted to make a creative variation of a memorynote.
If I write a note to my husband, it usually disappears out in the blue.
How can it be? Do you know it??


 Jeg har brugt chipboard og Glitz designpapir. Gamle chipboard bogstaver, som er malet og pyntet med gamle BG rubons og embosset med klart pulver. De små brikker er sat fast med velcro. De små sedler er sat fast med E-Z Dots repositionable, som nemt kan gnides af og der kan komme nye på.
Bogstaverne er sat fast med 3D Foam Squares så de popper op.
Når jeg limer papiret på chipboarden bruger jeg den nye blå E-Z Dots permanent, som er nem at bruge og limer super godt. Alle limprodukterne er selvfølgelig fra Scrapbook Adhesives by 3L  :)I’ve used chipboard, design paper from Glitz, some old rubons and some letters from my drawer.                 
The small chipboards to the notes is fastened with hook and loop fastener , and the small notes are glues with the green E-Z runner repositionable, so they are easy to replace when the work is done.
The Glitz paper are glued to the chipboard with the blue E-Z Dots Permanent, fast and easy.
The letters are glued with 3D Foam Squares, so they pop up. All adhesives are from:
 

2 kommentarer:

LindaS sagde ...

LOL. COOL IDEA. Jeg ville få brug for en der var meeeeeget lang.

Dorit sagde ...

Pyha, min ville også blive lang, f.eks. ville jeg så huske at få både plantet blomster om, gøre rent i køkkenskabene og i fyrrummet, og få syet nye stropper i sengetøjet.... men god idé Karin !