torsdag den 20. marts 2014

Pude-historie

Hmm jaaah det er ikke nemt....
Jeg havde givet Sine og P puder i adventsgave, som forventet efterbevilling, når Sine havde fundet ud af hvordan de skulle se ud.
Langt om længe kom vi så lidt nærmere på hvordan. 2 stk på 50x50 cm, og to stk på 40x60 cm. De skal stå i en grå sofa og passe til denne stol.

Stoffet skulle aller helst være ensfarvet (hvilket jeg syns var noget kedeligt) og absolut IKKE være småmønstret ;)
Jeg drog til Ikea for at få helt tjek på stolens farve, og købte også et par af de sort/hvide stoffer der.
Turen gik videre til Stof og Stil, og her fandt jeg et stykke orange som jeg håååber passer IRL :)
Nåmen så var det der tråden knak..... Jeg syns jo det kunne være godt med et enkelt stykke STOR mønstret stof med alle farverne i.
Så blev der syet puder! Tænkte at jeg nok måtte nøjes med at sy to stk, for 4 stk med mønster blev vist FOR uroligt. Tittekant havde Sine gudhjælpemig også bestilt, og jeg syns så det kunne være sejt med læder ;/ ak og ve... symaskinen kunne slet ikke trække frem på den, så jeg måtte RI ://
Glad og fro, men med bævende hjerte, sendte jeg et billede.... (kender jo tuben)

Men ak.... de blev IKKE godkendt!! Både det mønstrede stof og det med prikkerne/bomberne var NO GO :(  Damen var ikke sådan lige at stille tilfreds (gad vide hvem hun har det efter?) Inderst inde var jeg forberedt ;)
Puderne er syet med stamps-teknik, og man kan ikke sådan lige pille et felt ud.... nej nej, jeg måtte i gang med den store opsprætter. Jeg nedlagde veto imod prikkerne (man vil vel ha lidt ret) og enden af det blev disse.


Der blev også fremstillet en pude i det stribede stof, så nu må vi se om den 4. bliver karry farvet ;)
Altså helt ærligt syns I så ikke de havde været kedelige hvis ikke det prikkede og det stribede stof havde været der??
(Ha ha, jeg får ind imellem backflash til min tid med min egen mor ;) Hvis hun havde foræret mig noget og jeg takkede selvfølgelig for det, men næste spørgsmål var tit....var der andre farver? )
Derfor, Sine, er jeg så overbærende ;)))

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åhh det var bestemt heller ikke lige den fedeste sms at sende, men hellere melde ud, end at få puder der kun kommer frem, når du skal på besøg.. :P

Dorit sagde ...

Ha-ha, kender det godt... men du har fuldstændig ret, der skal da lidt spræl på stoffet, så du får min totale accept til striber og prikker, de gir da lidt liv !!
Ikke nogen nem opgave, du har været på :-)

G.Weber sagde ...

Ha ha, hvor jeg kender alt til det og jeg har endda 2 døtre, så det er en meget svær balancegang.

Godt du lagde veto med striberne og prikkerne. Hun skal nok blive rigtig glad for puderne, for de er flotte og meget moderne.