søndag den 25. juli 2010

Fridag på Samsø

Lørdag var vi på Samsø og besøge Gitte, Knud og Anne.
Vi stod op kl. 04.45, og tog færgen fra Hou kl. 7. For hunden det var tidligt! Vejret var perfekt lige indtil jordbærkagen var fortæret ca. kl.14. Så regnede det ca. 1½ time, og det var lige der vi havde planlagt at jeg skulle ha årets første dukkert i bølgen blå, så det må vente :-)
Efter et herligt aftensmåltid, blev vi fragtet til færgen igen. Da vi nåede Hedensted stod regnen ned i tove, og der var kommet rigtig meget vand her i Vonsild.

Gitte og Knuds hus ligger lige overfor "Malteriet" i Nordby.

Det skønne område ved gadekæret i Nordby. De huse er bare SÅ fotogene ;-)

Et glimt fra færgen på vejen hjem.

3 kommentarer:

Dorit sagde ...

Hva', kan man ik' bade når det regner...
Der er superskønt omkring det gadekær i Nordby, var der i 1986, så det må snart være tid for et nyt besøg. Jeg har i nyere tid ladet mig repræsentere af min yngste, som har plukket jordbær v. Permelille gennem 2 somre. Men der er jo os' en scrapbutik, man kunne besøge, hi-hi !
Var du mon der ved samme lejlighed nu ?!

Linda sagde ...

Der er ikke noget kønnere end Nordby, et godt sted for en scrapper. Det er lidt sjovt at tænke på Karin, at det billede du har taget fra færgen. Ja... - detrer det hvor jeg bor :0)Smukt ikke?

G.Weber sagde ...

Tak for sidst. Det var rigtíg hyggelig at have Jer på besøg. Desværre blev det ikke til en badetur, men så må I komme igen til næste sommer.