fredag den 9. juli 2010

Renovering # 1, fredag

Her starter en følgeton, som kommer til at strække sig over lang tid. (forhåbentlig ikke alt for lang ;-)
Vi er gået i gang med at renovere mit hobbyrum. Det er det eneste rum i huset vi ikke har gjort noget ved mht til isolering osv. Nu skal det være, og det handler om gulvet der skal hugges/graves op, vægge der skal isoleres og pudses op, og sidst men ikke mindst skal vores flotte gamle loft lide sin skæbne.
I ugens løb har jeg ryddet rummet for sager, og det siger dæleme ikke så lidt ;-), og i dag fik vi skilt det sidste ad, og revet vinylen af gulvet, hugget de høje fodlister af, og hugget ALT pudset ned!!!! Ja, du hørte rigtigt... jeg syns vi har været SÅ flittige.

Dagens resultat.

Jo, jo syn for sagen at Fru Strandby selv deltager.

5 kommentarer:

Sine sagde ...

Jeg skal da lige love for at I har været igang.. Jeg synes det er så sjovt, at se hvad der gemmer sig under tapeterne.. Fandt I nogen overraskelser? Det ser ud som om der har været en dør mere, ind mod stuen? Har der været det i fars tid?
Synes nu stadig det er lidt synd med loftet.. Det er så fint..

G.Weber sagde ...

Halløj, hvor det går. Du/I har da godt nok fået lavet noget siden sidst. Glæder mig til at følge med på bloggen og i virkeligheden.
Endelig kan jeg igen komme på nettet og nu også på egen bærbar:D)

Ulla sagde ...

Å så kul, detta ska bli spännande att se hur det växer fram ett fint hobbyrum. Och jag förstår att det är bäst att hugga i med egna händer, så får man det som man vill. Lycka till.

Jette W sagde ...

Det bliver rigtigt spændende at følge med i.
Det må være ligt varmt og hårdt at lave sådan et arbejde i 30 graders varme.
Glæde mig til at se det når det bliver færdigt.

Linda sagde ...

Wauwww Karin - det bliver en hård omgang her i sommer varmen. Men det skal være skidt før det bliver godt. Og det er der virkelig noget man kan glæde sig til. Jeg glæder mig til at følge med. God arbejdtlyst.