tirsdag den 12. februar 2008

BOM. Bogen om mig.

13. side i min bog.12. side i min bog.


11. side i min bog.

9 kommentarer:

Karen aka Lindse sagde ...

Hold da op hvor er du produktiv! Super flotte allesammen og HOLD da op en lækker "hytte"!

Majer sagde ...

Endnu en omgang med lækre BOM-LO's. Og endnu en omgang med spændende idéer. Det ender med at jeg lifter hele dit album :-)

Charlie sagde ...

Nydelig mand, pænt hus og skøn side om de svage sider. Jeg er selv i gang med en skrumpning, så jeg hepper fra sidelinjen.

Charlotte Ravn sagde ...

De er altså bare så lækre de sider til din BOM og sikke nogle skønne billeder du har taget til dine svage sider lol! Du skal huske på, at vi andre ikke ser på om du har en delle eller to for meget, vi ser mere på hvor dejlig en person du er.. søde! Så op med hovedet, du er er go' nok..deller eller ej! Noget andet er så at det med vores alder nok er en god ide, at gøre lidt ved dem og den usunde livsstil! Håber jeg snart kan tage mig sammen til, at følge dit eksempel!

Linda sagde ...

Jeg kan kun sige det samme som Charlotte hun siger. Men min egen tankegang er akurat den samme som din. Det er nogle fede sider du har lavet til din BOM - som altid jeg er vild med din stil :o)

piabau sagde ...

Super flotte sider, så lækre farver og nogle rigtig gode og rammende overskrifter. Det er nogle rigtig gode ideer, de må liftes

troll13 sagde ...

WOW, nogle lækre sider, det bliver da bare et helt fantastisk album.
Skønne detaljer.

Anita Hagen sagde ...

Du lager virkelig helt fantastiske ting Karin. Boken din gikk rett hjem til mitt hjerte. FANTASTISK lekkert, og ditt hjem er virkelig et slott *sukk*

Tusen takk for massevis av flott inspirasjon.

Klem Anita

troll13 sagde ...

WOW, du røster dem bare ud af ærmet, det bliver da en vild fantastisk BOM.