tirsdag den 12. februar 2008

KRISE.

Jeg har haft krise med mit vægttab, men nu kører det igen.
Jeg kunne ikke holde mig fra den hjemmebagte kage til Scrap i Gislev..... ! Fy!
Det har været fastelavn, og jeg er glad for fastelavnboller MED fløde... Ikke godt!
Var på vægten i morges og havde tabt 100g på 14 dage, men jeg er sikker på at vægten har været højere nogle dage, så jeg er oppe på hesten igen ;-)
A pro pos hesten, så har jeg fået lagt min ridning i lidt mere faste rammer, og har faktisk motioneret NOGET mere den seneste uge. Vi har jo haft vejr til, at jeg kan ride hjemme på vores egen bane. Det er jo kanon, ikke at skulle i hallen, som også støver forfærdeligt for tiden.
Fantastisk at man kan ride ude på en unghest i februar måned. Det har jeg vist aldrig prøvet før. Har tilbragt min tid på rideskoler, med haller, og hvor hestene gik besærk når de mærkede det første forårstegn. Lørdag var vi faktisk også på tur. Noble var eksemplarisk. Han var nervøs, kunne jeg konstatere, ved det der kom ud af bagenden, men han beherskede sig fint.
Dejligt.... så I forresten solnedgangen i lørdags???? Wauwww, ildebrand!
Ha en god dag, og tak fordi I kikker med her :-)

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Godt du er oppe på hesten igen. og 100 gr. fra er sq da bedre en 100 gr. på. Bare du forsætter så er det da flot :-)

Anne sagde ...

Super lækre LO*er du har lavet (igen) de inspirerer mig meget, til mit BOM album. Godt du er oppe på hesten igen, så er det bare at fortsætte derudaf!

ULLA sagde ...

Jaja Karin det är sånt som händer, bara att ta nya tag. 100gr är väl bättre än att du skulle gått upp??? Man måste få unna sej en lite bulle ibland... Nya tag...

Gitte Weber sagde ...

Godt du er på hesten igen helt bogstavlig talt. Dejligt at man kan ride ude her i februar. Det kan jeg heller ikke huske at jeg har gjort før. Jeg får ikke så tit lov til at ride mere, da Christine er blevet bidt af en gal hest igen.
Flot personligt album du har lavet. Jeg har meldt mig til dit kursus til april.