søndag den 3. februar 2008

Scrap i Gislev.

Så har jeg igen været til en dejlig scrap-dag i Gislev, som Heidi arrangerede på Friskolen.
Charlotte, Sus og jeg kørte herfra fredag kl. 17. Det var et herrens vejr, men vi ankom i rimelig tid hos Heidi. Else fra Ringsted og Jeanette var der da vi kom, og Gurli kom lige efter.
Vi fik dejlig mad, og gik i kælderen for at scrappe og hygge bag efter.
Ved 01 tiden var det tid til godnat. Heidis søn, Flemming var så sød at overlade sit værelse til de 4 af os, så vi sov trygt og godt til ved 7.30 tiden.
Gurli havde skrantet lidt om aftenen, og havde det ikke ret godt, så hun vendte næsen hjemad. Godt hun var den som havde den korteste vej, når hun var skidt. 8.30 gik turen så over på Friskolen hvor vi scrappede videre og hyggede. Et smut til Multiscrap blev det også til. Vi blev ved til ca. 18, hvor vi jyder så kørte hjemad.
Dejlig dag og stor tak til Heidi. Håber de andre hjalp med at pakke dine sager senere.

4 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Ja det var et par rigtig hyggelige dage og sikke en fnisen, der var på Flemmeings værelse, da vi 4 tøzer skulle sove! Der gik rigtig lejrskolestemnining i os :)

Linda sagde ...

Ja nu har jeg jo set hvordan Jeres fødder sover :-) Det lyder som om i har haft en rigtig hyggelig lørdag.

Majer sagde ...

Det lyder bare hyggeligt. Jeg må se om jeg ikke kan komme med på sådan en friskolescrap en gang. Det er bare lidt svært med mine weekendvagter på arb.

Susanne sagde ...

Det var hyggeligt at møde dig igen og det var inspirerende at se din BOM, som er en af de bedste BOM bøger jeg har set endnu RIGTIG FLOT